antibanditasecurity kft kamerák, riasztók, tűzjelzők és távfelügyelet
dahua kamerák és termékek

A Dahua Technology a világ egyik vezető biztonságtechnikai eszközöket gyártó cége, 600 szabadalommal. A cég széles termékpalettát vonultat fel az innovatív biztonságtechnológiai megoldások területén a kamerás megfigyeléstől kezdve az intelligens közlekedési, épületüzemeltetési, beléptető rendszereken, videó kaputelefonokon keresztül a kereskedelmi kijelzőkig és ipari drón technológiáig.

A globális biztonságtechnikai piac egyik vezető gyártó cégeként kiemelt figyelmet fordít a kutatás-fejlesztésre. Az éves értékesítési árbevétel 10%-ának visszaforgatásával és a K+F területén dolgozó több, mint 6000 műszaki szakember és kutató közreműködésének köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a Dahua a legkorszerűbb technológiát biztosítja Önnek a biztonsági kamera rendszerek, intelligens közlekedési, épületüzemeltetési és beléptető rendszerek, video kaputelefonok, intelligens zárak, digitális kereskedelmi megjelenítő eszközök és drón technológia területén.

Az általunk kínált eszköz a legmodernebb technológiát és legkorszerűbb funkciókat kínálja a legjobb képek és videók rögzítéséhez. Az intelligens érzékelők és magas felbontású objektívek biztosítják a részletgazdag és tiszta képek és videók készítését, amelyeket könnyedén megoszthat barátaival és családjával. A használat egyszerű, így bárki képes lesz profi minőségű képek és videók készítésére. A vezérlés okostelefonról vagy táblagépről is lehetséges, így nincs szükség számítógépre a beállítások módosításához vagy a tartalom megtekintéséhez. Az eszköz nem csak a rögzítésre alkalmas, hanem a mozgásérzékelő funkció biztosítja a biztonságát is. Mozgás észlelése esetén automatikusan rögzíti az eseményt és értesíti Önt, így mindig naprakész információval rendelkezik a lakásában vagy irodájában történő eseményekről. Az eszköz kiváló minőségű és megfizethető áron kapható. Kérjük, keresse fel weboldalunkat további részletekért és megrendelésért. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is megtapasztalja az eszköz előnyeit és kiemelkedő minőségét.